Bemutatkozás

Gyönyörű esküvőt olcsón?

Mi, a DekorÁlom az Esküvőm alapítói mindhárman átéltük már azt a bizonyos Nagy Napot, és jól tudjuk, hogy az esküvői előkészületek bizony gyakran okoznak fejtörést a házasodni készülő pároknak. A boldogító igen előtt örök kérdés: hogyan lehet lefaragni a borzasztóan magas költségeket? 

Hiszen ha csak a dekorációra gondolunk: valljuk be, mindannyian gyönyörűen dekorált esküvőről álmodunk! De hogyan tudjuk mindezt igényesen és egyben költséghatékonyan megvalósítani? 

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani!

Webáruházunkban olyan dekorációs anyagokat és kellékeket kínálunk kiváló minőségben, folyamatosan bővülő választékkal és kedvező áron, melyekkel gyönyörűvé varázsolhatod az esküvődet! Ezekkel az anyagokkal Te magad is könnyen elkészítheted az esküvői dekorációt, amihez BLOG és Facebook oldalunkon sok hasznos tippet, ötletet találsz.

Ha kérdésed merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, vagy tanácsra lenne szükséged, keress minket bátran elérhetőségeinken!

Termékskálánk folyamatosan bővül, így ha esetleg nem is találsz meg mindent, amire szükséged van, feltétlenül nézz vissza később, illetve örömmel vesszük, ha jelzed nekünk, mit látnál szívesen a kínálatunkban.

Sok boldogságot kívánunk a Nagy Napra, és reméljük, hogy Neked is sikerül megvalósítanod álmaid esküvői dekorációját! :)

A DekorÁlom az Esküvőm csapata: Ildi, Reni, Eszter