MINTA – ingyenes!

A kategóriában 6 termék található.
 • csipke futó MINTA

  csipke futó MINTA

  A minta egy 9 x 9 cm-es darab a csipke futóból. A megrendelés véglegesítésénél a MEGJEGYZÉS rovatba írd be a kért SZÍNEKET (termékenként maximum 6 szín választható).

  0 Ft
 • szatén szalag MINTA

  szatén szalag MINTA

  A minta egy 6-8 cm hosszú darab a 12 mm széles szatén szalagból. A megrendelés véglegesítésénél a MEGJEGYZÉS rovatba írd be a kért SZÍNEKET (maximum 6 szín választható). (Sajnos előfordulhat, hogy a különböző gyártásokból érkező…

  0 Ft
 • organza futó MINTA

  organza futó MINTA

  A minta egy 7,5 x 7,5 cm-es darab az egyszínű organza futóból. (A mintás organza futókból nincs lehetőség minta vásárlására.) A megrendelés véglegesítésénél a MEGJEGYZÉS rovatba írd be a kért SZÍNEKET (maximum 6 szín választható).…

  0 Ft
 • rózsaszirom MINTA

  rózsaszirom MINTA

  A minta 1 db rózsaszirom, a kiválasztott színben. A megrendelés véglegesítésénél a MEGJEGYZÉS rovatba írd be a kért SZÍNEKET (maximum 6 szín választható).

  0 Ft
 • organza szalag MINTA

  organza szalag MINTA

  A minta egy 6-8 cm hosszú darab a 12 mm széles organza szalagból. A megrendelés véglegesítésénél a MEGJEGYZÉS rovatba írd be a kért SZÍNEKET (maximum 6 szín választható).

  0 Ft
 • dekorselyem futó MINTA

  dekorselyem futó MINTA

  A minta egy 8 x 8 cm-es darab a dekorselyem futóból. A megrendelés véglegesítésénél a MEGJEGYZÉS rovatba írd be a kért SZÍNEKET (maximum 6 szín választható).

  0 Ft