Szállítás és fizetés

Termékeink 95%-a folyamatosan készleten van és 2-3 (kiemelt időszakban 2-5) munkanapon belül kiszállítjuk, személyesen pedig akár már másnaptól átveheted. A részleteket az alábbi leírásban találod:

 

Szállítási díjak:

 SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
 1116 Bp. Fehérvári út 108-112. fszt. 23.
 NYITVATARTÁS: 
 hétfő-csütörtök: 10-18h
 péntek: 8-14h

 
(iroda és bemutatóterem, helyszíni vásárlási
 lehetőség, csak készpénzes fizetés)

 ingyenes

 HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS vagy GLS CsomagPont 
 online bankkártyás fizetéssel

 890 Ft   

 HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS vagy GLS CsomagPont
 utánvéttel

 1090 Ft

 házhoz szállítás 20 000 Ft feletti rendelésnél

 ingyenes

 

Részletek:

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes

A megrendelt termékek a rendelés visszaigazolása után ingyenesen átvehetők irodánkban 10 naptári napon keresztül, készpénzes fizetéssel. Irodánk egyben bemutatóterem, ahol helyszíni vásárlásra is lehetőség van. Címünk: Nádor Udvar irodaház, 1116 Budapest. Fehérvári út 108-112. fszt. 23. 

NYITVATARTÁS:  
- hétfő-csütörtök: 10-18h
- péntek: 8-14h

Az irodaház a Sztregova utca sarkán található, saját parkolója van az épület előtt, ahol a parkolás ingyenes. Tömegközlekedéssel is nagyon könnyü a megközelítés: 17-es, 41-es, 47-es és 56-os villamos Kalotaszeg utca megálló vagy 1-es villamos Etele út / Fehérvári út végállomásától 1 perc séta. TÉRKÉP 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: 890 Ft / 1090 Ft

A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8 és 17 óra között. Visszaigazolásunkban értesíteni fogunk arról, melyik napon történik a szállítás, majd aznap reggel a futárszolgálat újabb e-mail értesítést küld, amely tartalmazza a kézbesítés várható időpontját és a futár telefonszámát. GLS depóvárosokban 17 és 20 óra közötti szállítás is igényelhető, a futárszolgálat e-mail értesítőjében megadott linken keresztül. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg a kézbesítést. A GLS ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 1 802 0265 (hétköznap 7 és 20 óra között hívható).

Bankkártyás fizetéssel: A megrendelés elküldése után automatikusan a Barion online fizetési felületre irányítunk, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával elindíthatod az utalást.

Utánvéttel: A megrendelt termék(ek) és a szállítás díját átvételkor a futárnak kell kifizetned készpénzben. 

GLS CSOMAGPONT: 890 Ft / 1090 Ft

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A csomag az általad választott csomagpontra érkezik, amelyről e-mail értesítést kapsz. Az értesítést követően 5 munkanapon belül vehető át a megrendelés, érvényes személyi okmány bemutatásával. 

Bankkártyás fizetéssel: A megrendelés elküldése után automatikusan a Barion online fizetési felületre irányítunk, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával elindíthatod az utalást.

Utánvéttel: A megrendelt termék(ek) és a szállítás díját átvételkor kell kifizetned.

A vásárlás menetét részletesen az üzletszabályzat menüpontban olvashatod el.