Szállítás és fizetés

A csomagok várható kiszállítási ideje: 2-3 munkanap.

Szállítási díjak:

 személyes átvétel – irodánkban
 Nádor Udvar, Bp. Fehérvári út 108-112. fszt. 23.
 NYITVATARTÁS: H-Cs 10-18h
 
(Novembertől februárig péntekenként ZÁRVA tartunk.)

 ingyenes

 házhoz szállítás vagy átvétel GLS CsomagPonton
 bankkártyás fizetéssel

 790 Ft   

 házhoz szállítás vagy átvétel GLS CsomagPonton
 utánvéttel

 990 Ft

 házhoz szállítás 30 000 Ft feletti rendelésnél

 ingyenes

 

Részletek:

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL – irodánkban: ingyenes

A megrendelt termékek a rendelés visszaigazolása után ingyenesen átvehetők irodánkban 10 naptári napon keresztül, készpénzes fizetéssel.
Címünk: Nádor Udvar irodaház, 1116 Budapest. Fehérvári út 108-112. fszt. 23.
NYITVATARTÁS: hétfő-csütörtök 10-18h (Novembertől februárig péntekenként ZÁRVA tartunk.)

Az irodaház a Sztregova utca sarkán található, saját parkolója van az épület előtt, ahol a parkolás ingyenes. Tömegközlekedéssel is nagyon könnyü a megközelítés: 17-es, 41-es, 47-es és 56-os villamos Kalotaszeg utca megálló vagy 1-es villamos Etele út / Fehérvári út végállomásától 1 perc séta. TÉRKÉP 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 790 Ft / 990 Ft

A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8 és 17 óra között. Visszaigazolásunkban értesíteni fogunk arról, melyik napon történik a szállítás, majd aznap reggel a futárszolgálat újabb e-mail értesítést küld, amely tartalmazza a kézbesítés várható időpontját és a futár telefonszámát. GLS depóvárosokban 17 és 20 óra közötti szállítás is igényelhető, a futárszolgálat e-mail értesítőjében megadott linken keresztül. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg a kézbesítést. A GLS ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 1 802 0265 (hétköznap 7 és 20 óra között hívható).

Bankkártyás fizetéssel: A megrendelés elküldése után automatikusan a Barion online fizetési felületre irányítunk, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával elindíthatod az utalást.

Utánvéttel: A megrendelt termék(ek) és a szállítás díját átvételkor a futárnak kell kifizetned készpénzben. 

GLS CSOMAGPONT 790 Ft / 990 Ft

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A csomag az általad választott csomagpontra érkezik, amelyről e-mail értesítést kapsz. Az értesítést követően 5 munkanapon belül vehető át a megrendelés, érvényes személyi okmány bemutatásával. 

Bankkártyás fizetéssel: A megrendelés elküldése után automatikusan a Barion online fizetési felületre irányítunk, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával elindíthatod az utalást.

Utánvéttel: A megrendelt termék(ek) és a szállítás díját átvételkor kell kifizetned.

A vásárlás menetét részletesen az üzletszabályzat menüpontban olvashatod el.