Szállítás és fizetés

A csomagok várható kiszállítási ideje: 2-3 munkanap.

Szállítási díjak:

 személyes átvétel – irodánkban
 Nádor Udvar, Bp. Fehérvári út 108-112. fszt. 23.
 NYITVATARTÁS: H-Cs 10-18h

 ingyenes

 házhoz szállítás vagy átvétel GLS CsomagPonton
 bankkártyás fizetéssel

 790 Ft   

 házhoz szállítás vagy átvétel GLS CsomagPonton
 utánvéttel

 990 Ft

 házhoz szállítás 30 000 Ft feletti rendelésnél

 ingyenes

 

Részletek:

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL – irodánkban: ingyenes

A megrendelt termékek a rendelés visszaigazolása után ingyenesen átvehetők irodánkban 10 naptári napon keresztül, készpénzes fizetéssel.
Címünk: Nádor Udvar irodaház, 1116 Budapest. Fehérvári út 108-112. fszt. 23.
NYITVATARTÁS: hétfő-csütörtök 10-18h 

Az irodaház a Sztregova utca sarkán található, saját parkolója van az épület előtt, ahol a parkolás ingyenes. Tömegközlekedéssel is nagyon könnyü a megközelítés: 17-es, 41-es, 47-es és 56-os villamos Kalotaszeg utca megálló vagy 1-es villamos Etele út / Fehérvári út végállomásától 1 perc séta. TÉRKÉP 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 790 Ft / 990 Ft

A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8 és 17 óra között. Visszaigazolásunkban értesíteni fogunk arról, melyik napon történik a szállítás, majd aznap reggel a futárszolgálat újabb e-mail értesítést küld, amely tartalmazza a kézbesítés várható időpontját és a futár telefonszámát. GLS depóvárosokban 17 és 20 óra közötti szállítás is igényelhető, a futárszolgálat e-mail értesítőjében megadott linken keresztül. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg a kézbesítést. A GLS ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 1 802 0265 (hétköznap 7 és 20 óra között hívható).

Bankkártyás fizetéssel: A megrendelés elküldése után automatikusan a Barion online fizetési felületre irányítunk, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával elindíthatod az utalást.

Utánvéttel: A megrendelt termék(ek) és a szállítás díját átvételkor a futárnak kell kifizetned készpénzben. 

GLS CSOMAGPONT 790 Ft / 990 Ft

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A csomag az általad választott csomagpontra érkezik, amelyről e-mail értesítést kapsz. Az értesítést követően 5 munkanapon belül vehető át a megrendelés, érvényes személyi okmány bemutatásával. 

Bankkártyás fizetéssel: A megrendelés elküldése után automatikusan a Barion online fizetési felületre irányítunk, ahol a bankkártyádon szereplő adatok megadásával elindíthatod az utalást.

Utánvéttel: A megrendelt termék(ek) és a szállítás díját átvételkor kell kifizetned.

A vásárlás menetét részletesen az üzletszabályzat menüpontban olvashatod el.

 

Az Év Induló Webáruháza
2014
superwebaruhaz.hu
Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.